Etsitkö sitä omaa osuuskuntaa?

Tule meille!

Perustimme Kulttuuriosuuskunta Makasiinin vuonna 2012. Jäseniä osuuskunnassamme on tällä hetkellä 14 ja me kaikki työskentelemme tavalla tai toisella viestinnän, markkinoinnin ja kulttuurin parissa.

Jos haluat liittyä Makasiinin jäseneksi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tai käytä oheista lomaketta.

Hakemuksessa on hyvä kertoa lyhyesti hieman itsestäsi, minkä tyyppistä työtä teet ja arvio vuosilaskutuksesta. Osuuskunnan jäsenyys astuu voimaan kun Makasiinin hallitus on hyväksynyt hakemuksesi ja olemme vastaanottaneet sinulta 100 euron maksusuorituksen. Maksu koostuu 50 euron osuusmaksusta ja 50 euron liittymismaksusta. Osuusmaksu palautetaan mikäli päätät joskus myöhemmin erota.

Osuuskunnan jäsenillä ei ole yrittäjä- vaan palkansaajastatus. Osuuskunta huolehtii kaikista työnantajavelvollisuuksista ja perii jäsenten tuloista vuosittain tarkistettavan pienen prosenttikorvauksen hallintokuluja ja vakuutuksia varten. Osuuskunta on voittoa tavoittelematon, matalan kynnyksen yritys, jossa kaikkeen voi itse vaikuttaa olemalla aktiivinen!

Odotamme yhteydenottoasi!