Etsitkö sitä omaa osuuskuntaa?

Huom! Makasiini siirtyy pian erilaiseen hakumalliin. 1.1.2018 alkaen avaamme jäsenhaun vain kaksi kertaa vuodessa, koulujen yhteishaun aikaan keväällä ja syksyllä. Vuoden 2017 loppuun asti voit vielä hakea vapaasti jäseneksi. 


Tule meille!

Perustimme Kulttuuriosuuskunta Makasiinin vuonna 2012. Jäseniä osuuskunnassamme on tällä hetkellä 14 ja me kaikki työskentelemme tavalla tai toisella viestinnän, markkinoinnin ja kulttuurin parissa.

Jos haluat liittyä Makasiinin jäseneksi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tai käytä oheista lomaketta.

Hakemuksessa on hyvä kertoa lyhyesti hieman itsestäsi, minkä tyyppistä työtä teet ja arvio vuosilaskutuksesta. Osuuskunnan jäsenyys astuu voimaan kun Makasiinin hallitus on hyväksynyt hakemuksesi ja olemme vastaanottaneet sinulta 100 euron osuusmaksun. Osuusmaksu palautetaan mikäli päätät joskus myöhemmin erota.

Osuuskunnan jäsenillä ei ole yrittäjä- vaan palkansaajastatus. Osuuskunta huolehtii kaikista työnantajavelvollisuuksista ja perii jäsenten tuloista vuosittain tarkistettavan pienen prosenttikorvauksen hallintokuluja ja vakuutuksia varten. Osuuskunta on voittoa tavoittelematon, matalan kynnyksen yritys, jossa kaikkeen voi itse vaikuttaa olemalla aktiivinen!

Odotamme yhteydenottoasi!