Kirjoitetun sanan taitajat

Kirjoittavat taiturimme toimittavat kädenkäänteessä seuraavanlaisia töitä: juttujen suunnittelu ja ideointi, haastattelut, tekstien editointi, sisällöntuotanto ja opetusmateriaalit.

Veera Jussila

Journalisti, editoija & kouluttaja

Olen erikoistunut pitkien, tarinallisten tekstien kirjoittamiseen. Olen opettanut journalismia muun muassa kehitysvammaisten ryhmille. Haluaisin olla mukana tekemässä esimerkiksi dokumentteja ja kirjaprojekteja.

  LINKED IN

Portfolio

 

Heta Muurinen

Journalisti

Kirjoitan pitkää ja lyhyttä, editoin, halllitsen myös kokonaisten sisältökonseptien suunnittelun ja toteutuksen. Rakastan ideoimista ja uusia ratkaisuja vanhoihin ongelmiin. Yhteiskunnalliset aiheet ja ihmiset kiinnostavat erityisesti.

LINKED IN

 

Anna-Maria Talvio

Journalisti, VTM

Taidan juttujen teon popista politiikkaan. Teen töitä sujuvasti eri medioiden parissa ja useilla eri kielillä.

E-Mail

 

Marko Ylitalo

Toimittaja, taittaja, oikolukija

Kirjoitan kaikesta, varsinkin kulttuurista, sekä teen ulkoasuja enimmäkseen aikakausi- ja sanomalehtiin. Työskentelen myös kustantamoille ja erilaisille tapahtumille.

Instagram

 

Hanna Kauppinen

Toimittaja, VTK, FM

Teen sekä järjestöviestintää että journalismia. Kirjoitan, editoin ja valokuvaan printtiin ja verkkoon. Erikoisalaani ovat tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kysymykset.

LinkedIn

Sophy Bergenheim

Kieliammattilainen, yhteiskuntatieteilijä & historioitsija

Olen kielten monitaituri: käännän (FI, EN, SV), editoin sekä kirjoitan itse. Olen toiselta ammatiltani historioitsija (VTM), joten erilaiset historialliset ja yhteiskunnalliset näkökulmat ovat erikoisalaani. Olen Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsen.