Tervetuloa Makasiinin koulutuksiin! Järjestämme kevään aikana edullisia online-koulutuksia kirjoittamisesta, kuvittamisesta ja äänittämisestä.

INTUITIIVINEN KIRJOITTAMINEN

Löydä sisäinen vahvuutesi yhdessä kirjoittaen. Aloitamme tapaamisen rauhoittavalla harjoituksella, joka johdattelee meidät miettimään elämämme tarinaa, jonka olemme itse luoneet tai joka on meille tullut ulkoapäin. Jatkamme yhdessä keskustellen ja luovan kirjoittamisen menetelmin. Kirjoittaminen auttaa sinua tutustumaan itseesi ja löytämään omat vahvuutesi, se voi myös helpottaa mieltäsi painavien asioiden jäsentämisessä.

Koulutuksessa on turvallinen ja luotettava ilmapiiri, ketään ei arvostella. Sinun ei tarvitse olla kokenut kirjoittaja eikä sinun tarvitse lukea kirjoittamaasi ääneen, jos et halua. Etenet omilla ehdoillasi.

Write yourself a peace of mind. The method used in the course is called Intuitive Writing. It explores your mind and thoughts – maybe you’ll find your own path in life. You can decide if you want to share what you write down. There is no right or wrong way to write in the course.

Torstai 25.3.2021 klo 18.00–20.00

Etäkoulutus Zoom-sovelluksessa
Kouluttaja: Johanna Frondelius, toimittaja ja kirjailija
Kieli: suomi, englanti
Max. osallistujamäärä: 15
Ilmoittautuminen päättyy ma 22.3.2021

Ilmoittaudu tästä!

Kevään muut koulutukset:

Makasiinin koko koulutustarjonta: