Visuaaliset virtuoosit

Visuaaliset tekijämme tarjoavat laajan kirjon palveluita pienille ja isommille toimijoille. Visu-Makasiinilaisten intohimojen kohteita ovat muun muassa graafinen suunnittelu ja kuvitus, brändäys, konseptointi ja nettisivujen suunnittelu, julkaisusuunnittelu sekä infografiikka.

Aunis Ahonen

Graafinen suunnittelija, kuvittaja

Toteutan kuvituksia erilaisiin tarpeisiin: lehtijulkaisuihin, kirjoihin ja digitaalisiin tuotteisiin. Osaamiseeni kuuluu myös art direction, visuaaliset identiteetit sekä konsepti- ja julkaisusuunnittelu.

Portfolio

Veera Konga

Vaatetusalan artesaani, kuvittaja

Vahvin osaamiseni on kuvitusten ja vaatteiden valmistuksen parissa. Lisäksi minulla koulutustaustaa graafisen suunnittelun alueelta. Minulta voit tilata esimerkiksi vaatetusalan tasokuvat, käyntikortit, julisteet, kuosit ja kuvitukset kaikenlaisiin julkaisuihin.

H-P Lehkonen

Sarjakuvataiteilija ja kuvittaja

Osaan parhaiten kertoa tarinoita sarjakuvien avulla. Panostan etenkin monipuolisiin hahmoihin ja siihen, että erilaiset ihmisryhmät ovat töissäni hyvin edustettuina.

Portfolio

Leena Pukki

Kuvataiteilija, TaM

Olen kuvataiteilija joka työskentelee seinämaalauksen, mediataiteen ja yhteisötaiteen parissa.

Portfolio

Anna Salmi

Kuvittaja

Olen erikoistunut etenkin liikkuviin kuvituksiin eli gif-animaatioihin. Kuvailisin kuvituksiani kekseliäksi ja niiden aiheet liikkuvat sosiaalisen median, kehon, pop-taiteen ja muodin ympärillä.

Portfolio

SARI TOIVOLA

Art Director & graafinen suunnittelija

Eläimellistä viestintää! Olen erkoistunut eläimiä ja niiden hyvinvointia koskevaan viestintään, jonka suunnittelu ja tuottaminen onnistuu sekä yritys- että järjestönäkökulmasta.

Portfolio