Visuaaliset virtuoosit

Visuaaliset tekijämme tarjoavat laajan kirjon palveluita pienille ja isommille toimijoille. Visu-Makasiinilaisten intohimojen kohteita ovat muun muassa graafinen suunnittelu ja kuvitus, brändäys, konseptointi ja nettisivujen suunnittelu, julkaisusuunnittelu sekä infografiikka.

Aunis Ahonen

Graafinen suunnittelija, kuvittaja

Toteutan kuvituksia erilaisiin tarpeisiin: lehtijulkaisuihin, kirjoihin ja digitaalisiin tuotteisiin. Osaamiseeni kuuluu myös art direction, visuaaliset identiteetit sekä konsepti- ja julkaisusuunnittelu.

Portfolio

Veera Konga

Vaatetusalan artesaani, kuvittaja

Vahvin osaamiseni on kuvitusten ja vaatteiden valmistuksen parissa. Lisäksi minulla koulutustaustaa graafisen suunnittelun alueelta. Minulta voit tilata esimerkiksi vaatetusalan tasokuvat, käyntikortit, julisteet, kuosit ja kuvitukset kaikenlaisiin julkaisuihin.

Portfolio

H-P Lehkonen

Sarjakuvataiteilija ja kuvittaja

Osaan parhaiten kertoa tarinoita sarjakuvien avulla. Panostan etenkin monipuolisiin hahmoihin ja siihen, että erilaiset ihmisryhmät ovat töissäni hyvin edustettuina.

Portfolio

Annukka Leppänen

Kuvittaja, graafinen suunnittelija

Tarvitsetko kuvituksia, websivut, koulutusta graafisten ohjelmien käytössä, graafista suunnittelua ja/tai painettavien julkaisujen taittoa? Työt hoidan aina pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa.

Portfolio

Leena Pukki

Kuvataiteilija

Olen kuvataiteilija joka työskentelee seinämaalauksen, mediataiteen ja yhteisötaiteen parissa.

Portfolio

Anna Salmi

Kuvittaja

Olen erikoistunut etenkin liikkuviin kuvituksiin eli gif-animaatioihin. Kuvailisin kuvituksiani kekseliäksi ja niiden aiheet liikkuvat sosiaalisen median, kehon, pop-taiteen ja muodin ympärillä.

Portfolio

SARI TOIVOLA

Graafinen suunnittelija, kuvittaja

Dynaaminen ja monipuolinen visuaalisen viestinnän ammattilainen, jolle markkinointikaan ei ole vieras käsite.

Portfolio